AktualityOznamy

Pobočka pošty na Duklianskej ulici je dočasne zatvorená

trojkoncert
poradna

Pokiaľ navštevujete poštu číslo 4 na Duklianskej ulici v Zlatých Moravciach , zbystrite pozornosť. Pobočka je dočasne zatvorená, a to na niekoľko týždňov.

Pobočka pošty číslo 4 na Duklianskej ulici v Zlatých Moravciach je zatvorená. Po tom, ako sa táto správa dostala von na internet, sa v momente rozpútala na facebooku debata o tom, či je pobočka trvalo zatvorená alebo len dočasne. Obrátili sme sa preto na vedenie Slovenskej pošty, aby sa k predmetnej veci vyjadrila.

„Pošta Zlaté Moravce 4 je len dočasne zatvorená z prevádzkových dôvodov od 15. mája 2024 do 30. júna 2024,“ informoval Martin Guzi, vedúci odboru komunikácie a marketingu Slovenskej pošty.

Pobočka pošty je tak zatvorená len na určitý čas. Ľudia môžu počas tohto obdobia využívať služby pošty na pobočke číslo 1 na Námestí Andreja Hlinku. „Tá má plne fungujúce tri priehradky na dve smeny a  dve priehradky Poštovej banky – PFS .Hodiny pre verejnosť sú nasledovné : Pondelok – piatok: 08.00  – 18.00 hod., sobota – 09.00  – 11.00 hodiny,“ uviedol Guzi.

Zaujímalo náš, či sa Slovenská pošta neobáva, že pobočka číslo 1 bude nadmieru vyťažená a či ľudia nebudú čakať v radoch príliš dlho na vybavenie svojich záležitostí. Podľa hovorcu Slovenskej pošty toto nehrozí. „Jej kapacita nie je plne využívaná občanmi mesta Zlaté Moravce, viac klientov evidujeme len v čase výplaty sociálnych dávok,“ povedal Guzi.

Peter Klimant


6
3
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button